Fakkelbrigade album op 22 mei

Op 21 mei zal het langverwachte eerste Fakkelbrigade album gepresenteerd worden in de Hedon te Zwolle! Vanaf 22 mei is de cd te koop in de betere platenzaak en natuurlijk op iTunes. Het gloednieuwe studiowerk van de brigadiers zat er al een tijdje aan te komen, na een aankondiging van de mannen eind vorig jaar op het podium in Heerhugowaard. Ook verscheen de single 'Schouders Ophalen', ter ere van sneakerzaak Patta's vijfjarig bestaan en de daarbij gepaarde ASICS release. Een opwarmer voor de hittegolf die deze zomer Nederland aan zal doen.

De Fakkelbrigadiers, bestaande uit beatmaker A.R.T. en rappers Rico, Sticks (ex-Opgezwolle), Typhoon en James hebben de in de luwte doorgebrachte tijd goed benut. Onafgebroken is er gewerkt aan dit "debuut", waaraan naast deze harde kern-leden natuurlijk meerdere van de usual suspects meewerken. De binnenkort te verschijnen Top Notch Extravaganza Vol. 2 Mixtape wordt verrijkt met de eerste single van de Fakkelbrigade, genaamd 'Colucci'.

Houd vanaf nu fakkelteitgroep.nl in de gaten voor meer nieuws over de plaat, informatie over de groepen gelieerd aan de Fakkelteitgroep en traktaties als exclusieve nieuwe nummers, filmpjes, foto's en dergelijke.

Reacties


Plaats hier jouw reactie...