Rapubliek presenteert: Artikel 3 (De Stem Van Het Volk)

Een nieuw jaar dus ook Rapubliek begint weer fris, dat was het motto vorig jaar. Nadat de Basis Van De Grondwet in 2010 is gelegd, kwam begin 2011 Artikel 2 (Verboden Te Verhandelen) uit. En aan het eind dit jaar komt Rapubliek weer met een volgend deel, te weten Artikel 3 (De Stem Van Het Volk).

De verschillende Artikelen bestaan uit enthousiaste jonge rappers en reeds langer bekende artiesten welke worden gecombineerd op een mixtape. Deze mixtapes passen perfect in de visie van Rapubliek, namelijk het stimuleren en laten groeien van jonge rappers. Vanaf vandaag is Artikel 3 (De Stem Van Het Volk) te downloaden. Deze zeven tracks tellende promotape bevat tracks van onder andere Dennis T., Macronizm en Supernova.

Inmiddels wordt er achter de schermen alweer druk gewerkt aan volgende artikelen. Mocht je een track willen leveren voor een mixtape, stuur deze dan op naar info@rapubliek.nl. Er is geen garantie dat de tracks daadwerkelijk zullen worden gebruikt, maar alle tracks zullen wel degelijk worden geluisterd.

cover

Klik hier om Artikel 3 (De Stem Van Het Volk) te downloaden.

Tracklist:
01. Snome - Introductie Artikel 3
02. Dennis T. & Jouke Koning - Dennis En De Koning
03. Macronizm - Kaartenhuis
04. Thomba Artz & MiloPrijs - Op Leeftijd
05. TFC & Freijs - Oase
06. Supernova - Oldschool Sound
07. SW - Four

cover


Reacties


Plaats hier jouw reactie...