Kain Slim video

Kain Slim komt na aanhoudend succes bij onder meer de Lijn75 MC Contest, 101 barz studiosessie (i.s.m. Blacksoul) en zijn 'Da People' mixtape nu met een officiŽle release in de vorm van een EP. Om de heads alvast een beetje warm te maken voor deze release is er nu een officiŽle videoclip online te vinden.

De video voor de eerste single, Changes, is in Rotterdam en Antwerpen geschoten door niemand minder dan Teemong. Mr. Wows verzorgt de productie en aan het einde van de video geeft Kain Slim nog een extraatje weg over een beat van Reckon. Deze videoclip is het eerste voorproefje voor een EP die in het eerste kwartaal van 2009 moet gaan verschijnen op het label Noddin' Music.


Voor de liefhebbers is er nog meer goed nieuws te melden. De rapper zal op 30 januari, in de Amsterdamse concertzaal Melkweg, het voorprogramma verzorgen van het legendarische, uit New York afkomstige hiphopduo CNN. Verder is de rapper te horen op de aankomende 'Third Assignment' mixtape van DJ Law.  Reden genoeg om Kain Slim in de gaten te houden op http://www.myspace.com/kainslim. Op www.kainslim.com kun je zijn 'Da People' mixtape downloaden.

Mail voor boekingen en informatie naar info@noddinmusic.com.

Reacties


Plaats hier jouw reactie...