De Sessies van Macronizm nu verkrijgbaar‏

De Sessies nu verkrijgbaar
Na een spetterend releasefeestje in Area51 is De Sessies te bestellen in de Macronizm webshop. De oplage is gelimiteerd, dus ben er snel bij. Als je met PayPal wilt betalen kun je terecht in de BigCartel webshop. Behalve bij platenzaak Bullit in Eindhoven, ligt het album niet in de winkels.
Digitaal is De Sessies wel te downloaden, te beluisteren en te bekijken: Bandcamp, Spotify, iTunes, Soundcloud, LastFM en YouTube. Via deze kanalen is ook de audio van de dvd #akoestisch te downloaden.
De eerste recensies druppelen binnen en Rapubliek en Hiphopgemeenschap zijn er goed over te spreken. Dat doet ons deugd.

cover

Macronizm in 2012
Dat we gestopt zijn met de liveband wil niet zeggen dat we stil zitten. Integendeel. We zijn druk bezig met het perfectioneren van Lucy, waarmee we nog veel gaan spelen komend jaar. Ook werken we aan een nieuw album, dat een mix wordt van beats en muzikanten. En in de tussentijd blijven we lekker spelen. Niet allen met Lucy, maar ook met de akoestische set en de beatset. Houd de agenda op macronizm.nl in de gaten.

Thanks, Def P.
Als we met iemand veel hebben opgetreden, is het Def P. Tijdens de afscheidsshow van de liveband gaf hij een gastoptreden weg. Bekijk hieronder de Macronizm-versie van de 'Goeie in het vloeien'.

 


Reacties


Plaats hier jouw reactie...