Goed nieuws van Sticks

BAARN – Sticks zit de laatste tijd verre van stil. Zo dropt hij een nieuwe track, doet hij features met collega-rappers, is hij City Captain van Zwolle en zal hij binnenkort op televisie te zien zijn.

Nieuwe tracks
Ter ere van zijn 8000ste volger op Twitter heeft de Zwollenaar een nieuwe track los gelaten. Het nummer ‘Uitbuiters’ is in samenwerking met A.R.T.. De twee heren brachten vorig jaar nog samen het album ‘Alledaagse Waanzin‘ uit. Download hier de track ‘Uitbuiters’.
Sticks is ook te horen op het nieuwe album van Jiggy Djé, waar hij samen met de Noah’s Ark oprichter op de track ‘Ambiance’ staat. De track is geproduceerd door Yung Felix (Felix Laman) en zal op Jiggy’s album ‘Het Grote Plaatje’ staan, wat begin volgend jaar uit zal komen. Download en beluister hier de track ‘Ambiance’.

Daarnaast zal ‘Microphone Colossus 2′ gedropt worden, een vervolg op de samenwerking met Kubus uit 2004 vol met “losse spitshit, niet moeilijk doen, gewoon rappen”. “Hij moet eind deze maand online komen, dat is een primeur. Ons doel is om het als kerstcadeau te doen. Waar het nu vanaf hangt is of we het op tijd afkrijgen.”

3FM Serious Request
 Naast het maken van muziek zal Sticks ‘City Captain’ zijn tijdens de 3FM Serious Request actie ‘Meters Voor Mama’s’. De rapper roept iedereen op om tijdens de actie mee te rennen. Of hij zelf mee kan rennen is nog de vraag, hij kampt op dit moment met een gescheurde enkelband, maar wil het zeker proberen: “Een rondje is maar 550 meter toch? Dat moet wel lukken.”
Sticks is al maatschappelijk betrokken bij de jeugd van de stad Zwolle en gaat er alles aan doen om met de lopers uit Zwolle en omstreken een recordbedrag binnen te halen. Het is voor hem vanzelfsprekend dat hij Captain van Zwolle wil zijn tijdens de sponsoractie: “Ik steun deze sponsoractie omdat er genoeg oorlog en andere ellende is. Toen ik hoorde dat Meters voor mama’s ook Zwolle aandoet, vond ik het meer dan logisch mij als City Captain in te zetten!”

ABOVT seizoen 2
Na een succesvol seizoen van ‘Ali B Op Volle Toeren’, zal Sticks dit keer in het tweede seizoen van het programma te zien zijn. Net als Kempi, Dio, RB Djan en Hef zal hij met een Nederlandstalige artiest aan de slag gaan, waaronder George Baker, Rob de Nijs en Corry Konings. Sticks krijgt samenwerking van Liesbeth List. Woensdag 14 december is de uit 8 uitzendingen bestaande serie gestart op Nederland 3. De aflevering met Sticks en Liesbeth List zal op 1 februari te zien zijn.


Reacties


Plaats hier jouw reactie...