Kort binnenlands nieuws

Il Principe 2
Begin dit jaar dropte het album Il Principe. Het jaar is nog niet voorbij of deel 2 was al af. Tim heeft echter besloten er een mixtape van te maken.

Waarom? Waarom niet?
Wil je de mixtape downloaden dan kan dit via 101barz.

Wil je een kijkje achter de schermen nemen in de studio, kijk dan op www.youtube.com/welkomopdezaak, daar vind je onder andere een live-verslag van Definitie van Dopeheid 15.

De Missin'Link Eindejaars Parade
Zaterdag 27 en zondag 28 december zal boekingskantoor Missin'Link het jaar knallend afsluiten onder de noemer van de Missin'Link Eindejaars Parade 2008. Alle artiesten van het Missin'Link rooster zullen de planken betreden op deze speciale avond: Extince, Jiggy Djé, Jawat!, U-Niq, Kohfie Konnect, Cartes & Kleine Jay, SpaceKees, Turk en Snelle Jelle.

De Missin'Link Eindejaars Parade dendert langs Amsterdam (27 december, Melkweg) en Rotterdam (28 december, Watt). De zalen openen om 20.00 uur en om klokslag 21.00 uur zal Extince de avond aftrappen. Een entreekaartje kost 15 euro. Het gehele jaar hebben bovengenoemde artiesten door het land opgetreden en diverse zalen op hun kop gezet. Missin'Link wilde graag met alle artiesten een tof concert neerzetten en proosten op het komende jaar.

Kaarten zijn te winnen via o.a. Nalden.net, Lijn5.com, ML75.nl en de speciale Missin'Link comic posters zijn in gelimiteerde oplage gratis te verkrijgen op de avonden zelf. Daarnaast zal er in combinatie met PATTA een limited edition t-shirt komen van het Comic ontwerp die naast de verkoop ook te winnen zal zijn.

Skillz Entertainment presenteert: WEST-FREESTYLERS 2008/2009
West-Freestylers is een collectief van MC's en acts uit West-Friesland samengebracht door Skillz Entertainment. Gezamenlijk vullen wij avonden met de vetste hiphop! De eerste editie van dit seizoen, die op 15 november 2008 in Cayen te Enkhuizen zal plaatsvinden, heeft meteen een affiche om je fikken bij af te likken! Naast Scylla & Engel als vaste kern van West-Freestylers, zal Osdorp Posse optreden ter ere van hun afsluitende 20-jaar O.P. tour! Het zal een hete, dampende avond worden, dus zorg dat je erbij bent!

Voor meer info: www.skillzentertainment.nl

Flow vanaf 30 december
Flow is een 9-delige televisieserie van de NPS, vol muziek en optredens, over tien jonge, zeer getalenteerde muzikanten, die hun droom najagen. Ze vechten voor een plaatsje in de gevestigde muziekscene, en proberen hierbij trouw te blijven aan hun eigen artistieke integriteit. Ieder van hen hoopt op een dag de top te bereiken. Maar de weg naar eeuwige roem en glitter & glamour is hard en overal liggen haaien op de loer.

Zo is er Milton, een topzware zwarte soulzanger voor wie Nederland te klein is; Samya, een Marokkaanse streetbeauty die met haar Rotterdamse hiphopcrew probeert door te breken en Lana; een piepjonge zangeres met een zomerhit in vier landen. Of met Menezes; een getalenteerde Angolese asielzoeker met een message of hope, Maleeq: een politiek geëngageerde woordkunstenaar met een provocatieve boodschap en de flamboyante Old Skool Master DJ ZULU, die de hele wereld rondreist en het leven leidt van een rockster. Op hun pad komen ze allemaal platenbaas Lucien tegen. Hij leeft van de flow van anderen en heeft een neus voor succes.

Speciaal voor de serie worden dertig nieuwe nummers gecomponeerd. De muzikale supervisie is in handen van Kees de Koning en Farid Benmbarek (Top Notch). Er wordt samengewerkt met Nederlandse en internationale producers: Reverse (De Jeugd Van tegenwoordig, Brainpower), Focus (N'Sync, The Game), SirOJ (Jiggy Djé, Turk, Winne, GullYi0N!, FatCap Express), Concrete (U-Niq, Salah Edin). Daarnaast wordt muziek geschreven door o.a. Emsuma, Das Primero, J. Rock en GMB/Humaniac.

Het scenario is geschreven door Franky Ribbens (o.a. Nachtrit en Fok Jou!). De regie is in handen van Ruud Schuurman (Draadstaal, Ik Omhels Je Met Duizend Armen). FLOW wordt geproduceerd door Pupkin Film (Dennis P, TBS), in opdracht van de NPS. Uitzending: vanaf dinsdag 30 december 2008 om 21.00 uur op Nederland 3.

Releaseparty Rotterdam Mixtape + Fatcap Express
Donderdag 4 dec is het zover. De release van de DJ MP's Rotterdam Mixtape Limited Album Edition. Dit betekent losse, uitgemixte tracks en 4 bonus tracks! Waarvan er alvast 1 keiharde track op hyves van DJ MP te beluisteren is: GMB - Redemption

Op dezelfde avond is de Release van de Fatcap Express DVD!

Locatie: Watt Rotterdam (Nighttown)
Tijd: Film 20.00 uur Mixtape releaseparty 21.30 uur
Kosten : 6 euro

Meer info: http://blacksoil.com/new/index.php?m=78

Reacties


Plaats hier jouw reactie...